تور 18 روزه فرانسه سوئیس آلمان چک اتریش مجارستان

مبدا : تهران           كلاس :           تاريخ : 7 مرداد 1398           مدت اقامت : 18 روزه

  • پاریس 

    استراسبورگ

    زوریخ

    مونیخ

    پراگ 

    وین 

     

     

  • برنامه پرواز های تور 

    TK 873 29 JUL IKAIST 05:30 07:15
    TK 1823 29 JUL ISTCDG 10:05 12:45
    TK 1886 15 AUG VIEIST 14:10 17:20
    TK 874 15 AUG ISTIKA 21:00 01:40+1
  • تهران-استانبول-پاریس(هوایی)

    پاریس(4 شب)

    پاریس-استرسبورگ(زمینی)

    استراسبورگ(1شب)

    استراسبورگ-زوریخ(زمینی)

    زوریخ(3شب)

    زوریخ-مونیخ(زمینی)

    مونیخ( 2 شب)

    مونیخ-پراگ(زمینی)

    پراگ(3شب)

    پراگ-وین(زمینی)

    وین(4شب) 

    وین-استانبول-تهران(هوایی)

  • خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش ایرلاین ، کلیه ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی، اقامت در هتلهای 4 ستاره با صبحانه، هزینه ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، راهنمای تور فارسی زبان، گشتهای شهری همراه تور لیدر فارسی زبان
     
    قیمتهای  تور:

    کمتر از 2 سال

    کودک 2-4 سال

    کودک 4-11 سال

    هر نفر در اتاق یک تخته

    هر نفر در اتاق دو تخته

    هتل

     

    290 یورو

    1390یورو+

    پرواز

    2190یورو+

    پرواز

    3790یورو+پرواز

    2790یورو+ پرواز

    4*

     

     

  • گشت شهری پاریس، استراسبورگ ، زوریخ، مونیخ ،پراگ و گشت یک روزه بوداپست پایتخت مجارستان

  • -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4


    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد

    - گذرنامه­ هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند

    - گذرنامه ­های که در آن­ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا، استرالیا) در صفحه A4

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار( که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص

    - برای صاحبان شرکت­های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی  ( که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم ( 2 مهر)

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند

    -حساب بانکی سه ماه گذشته به لاتین با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 50 الی 70 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند  50 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.
     
    تاریخ صدور مدارک مالی برای سفارت فرانسه حداکثر ۱۰روز قبل از تاریخ تحویل به مرکز VFS باشد.
    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی

    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل 500 میلیون ریال ضمانت جهت بازگشت به موقع از سفر الزامی است که این مبلغ به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
     
    ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود. مبلغ ضمانت به صورت وکالت محضری 50 میلیون تومان خواهد بود
     
     

     

  • 1 -مسافران میبایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل کارگزاری سفارت حضور به هم رسانند
    2 -ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است.
    3 -کنترل اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر بر عهده آژانس همکار می باشد.
    4 -در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقباً به مسافران محترم اعلام خواهد شد.
    5 -اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.
    6 -هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.
    7 -پرداخت کل مبلغ ریالی در زمان ثبت نام و تسویه حساب مبالغ ارزی تا 15 روز قبل از سفر الزامی است.
    8 - هزینه کلیه ورودیه ها به عهده مسافران است.
  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط