تور 7 روزه اسپانیا

مبدا : تهران           كلاس :           تاريخ : 10 خرداد 1398           مدت اقامت : 7 روز

  • بارسلون

    ایبیزا

  •  

    برنامه پروازهای تور:

    TK875 31MAY IKAIST 03:00 04:55

    00:TK1853 31MAY ISTBCN 07:25 10

    TK1856 06JUN BCNIST 19:00 23:30

    1+TK878 06JUN ISTIKA 01:25 06:05

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
  • تهران- استانبول(هوایی)

    استانبول- بارسلون(هوایی)

    بارسلون (3 شب)

    بارسلون- ایبیزا(هوایی)

    ایبیزا(3 شب)

    ایبیزا-بارسلون(هوایی)

    بارسلون-استانبول(هوایی)

    استانبول-تهران(هوایی)

     
  • خدمات تور: بلیت رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش از تهران، ترانسفر فرودگاهی،اقامت در هتل 4 ستاره همراه با صبحانه،بیمه مسافرتی،پرواز در مسیر بارسلون-ایبیزا،گشتهای شهری همراه با راهنمای فارسی زبان ، هزینه ویزای شنگن

    قیمتهای  تور:

    کمتر از 2 سال

    کودک 2-4 سال

    کودک 4-12 سال

    هر نفر در اتاق یک تخته

    هر نفر در اتاق دو تخته

    هتل

     

    -

    670یورو+پرواز

    1100یورو+

    پرواز

    1950 یورو+پرواز

    1550 یورو+ پرواز

    4*

     

     

  • بارسلون روز دوم : جمله کلیسای گوتیک،میدان المپیک، کاخ منجوی،کلیسای ساگاردا فامیلیا،خیابان رامبلا،میدان کریستف کلمب و ساحل زیبای بارسلون

    روز سوم: گشت منتسرات مکان جادویی برای همه گردشگران

    روز پنجم: گشت شهری ایبیزا شامل بازدید از جاذبه های این جزیره زیبای مدیترانه

     

     

     
  • -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4


    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد

    - گذرنامه­ هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند

    - گذرنامه ­های که در آن­ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا، استرالیا) در صفحه A4

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار( که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص

    - برای صاحبان شرکت­های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی  ( که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم ( 2 مهر)

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند

    -حساب بانکی سه ماه گذشته به لاتین با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 50 الی 70 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند  50 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.
     
    تاریخ صدور مدارک مالی برای سفارت فرانسه حداکثر ۱۰روز قبل از تاریخ تحویل به مرکز VFS باشد.
    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی

    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل 500 میلیون ریال ضمانت جهت بازگشت به موقع از سفر الزامی است که این مبلغ به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
     
    ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود. مبلغ ضمانت به صورت وکالت محضری 50 میلیون تومان خواهد بود
     
     

     

  • 1- هزینه نوزاد زیر 2 سال 200 یورو می باشد.

    2- در صورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه خسارتهای احتمالی کسر و مابقی به مسافر استرداد می شود

    3-مسافران باید جهت انگشت نگاری در موعد مقرر حضور به هم رسانند

    4- ضمانت لازم بر اساس تشخصی آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و حسن انجام قرارداد الزامی است.

    5-اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است

    6- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایر لاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلام خواهد شد

    7- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد

    8-اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند

    9-هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد

    10-پرداخت 50 در صد از هزینه سفر هنگام ثبت نام الزامی است. 

    11-در صورت درخواست برای انگشت نگاری در اصفهان مبلغ 85 یورو به هزینه های ارزی به ازای هر نفر اضافه می شود.

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط